Julträff december 2018

Årets julstallträff blev iår på självaste Finlands självständighetsdag. En kombination av firande av vårt fina land och julen som är på kommande. Långbord var dukat i stallgången redo för fika och pyssel med ponnysarna Copy och Ramona inne som sällskap. Dagen började med att vi samlades i ridhuset där Liam hjälpte vår tomtenissa Annika att dela ut julklappar, många fina saker bytte ägare. 

Sedan samlades alla 30 inne i stallgången och drack glögg med pepparkakor och sedan blev det pyssel. Vi tryckte olika mönster på kökshanddukar och tygkassar. Många fina och kreativa alster gjordes, färger skickades hit och dit över borden och schablonerna bytte färg flera gånger. 

Avlutade med mera glögg, pepparkakor, lussebullar, äppeljuise och en massa godis som föreningen fick som present på vårt 10 års jubileum. Även tanken på om vi skulle starta en kör inom föreningen väcktes, julsångerna avlöste varandra och alla sjöng och njöt på sitt sätt. 

Stort tack till alla som kom, våra fina medlemmar som kommer gång på gång, alla fina assistenter som kommer med, mina fina styrelsemedlemmar som ställer upp och Jeanette och Marie.

God Jul och Gott Nytt År

Maria, ordförande i denna härliga förening

Site by Strax