10-årsjubileum 7/10

10-års jubileum- helt fantastiskt.

2008 startade vi upp föreningen med att sälja postens fina julmärken och pengarna från försäljningen resulterade i att vi kunde köpa en anpassad vagn. En vagn där man kan köra upp en rullstol så alla får möjlighet att komma ut i skogen och åka efter hästar. den har använts flitigt genom åren på många träffar.

Till vårt jubileum bjöd vi in medlemmar från alla åren med föreningen och ca 65 valde att komma. Vi festade till det med snittar och pommac till att börja med och sedan kaffe och tårta. Foton fanns utställda från olika stallträffar och läger, föreningens årskalendrar samt klippbok låg framme så man kunde titta i dem. Marie Henriksson och Jeanette Eriksson blev utsedda till hedersmedlemmar för stort engagemang och glädje i och för våra medlemmar.

Vi hade även besök av två små ponnyer från Ax terapier, de gick runt och umgicks med medlemmarna, älskade att få en massa uppmärksamhet. 

Tusen tack till som kom, alla som hjälper till, alla som skjutsar, våra fina sponsorer och mina härliga medlemmar i styrelsen!

Maria Engblom ordförande

Site by Strax