26/04 2009

Söndagen den 26:e april hade föreningen sin första medlemsträff, ute hos Jeanette på Stall JoY. Det var 40 st. glada medlemmar som dök upp och det var över förväntan, tack till alla! Vädret var soligt om än lite blåsigt, men det gjorde inget för det pratades och skrattades överallt.

Vice ordförande Åsa Nordström hälsade alla välkomma och resten av styrelsen presenterade sig (ordförande Lotte Eriksson var förhindrad att detta).

På programmet stod tipsrunda, namnförslag på logo hästen och försäljning av klubb t-shirts. Men det visade sej att t-shirten inte hade hunnit komma från tryckeriet ännu så den punkten föll bort. Nu är det ju så att t-skjortorna kommer att vara sponsorerade av Ålands Ömsesidiga Försäkrings bolag och därigenom så kommer dom att vara GRATIS, alltså medlemmarna behöver inte betala för dem. Super bra eller hur?

Tipsrundan hade många deltagare och följande namn stod som vinnare:

Kristina Hassel
Calle Häggblom
Sharona Sandell
Lovisa Nordström
Hans-Johan Eklund

STORT GRATTIS TILL ALLA!

Priserna var sponsrade av Mikis Häst shop och Zoo Arken. Även stort Tack till dem

Det kom många och roliga namnförslag till logo hästen. Det slutliga förslaget blev ”HAPPY” ett passande namn till vår söta logohäst. Maria Wikblom var den som kom med det vinnande namnet. Grattis till Maria. (Logon är för övrigt designat av My Longley)

Föreningens ”egen” snickare Sune Eklund hade snickrat ihop hinderstöd som visades upp. Hinderstöden skall användas vid FM i hästhoppning vid Travbanan 14-16 aug. Men först ska dom målas. En målarträff för medlemmar är inplanerat i juni. Mer info om den kommer senare.

Jeanette visade även upp sina två ston Titania och Niki. Båda med väldigt runda och tjocka magar och det pga. att dom båda väntar föl. Alla som ville kunde vara med och gissa om det blir pojke eller flicka och vilken färg fölen kommer att få. Resultatet vet vi först om några veckor och den som gissade rätt kommer att meddelas och få ett litet pris.

Under tiden som träffen varade så bjöd föreningen på saft, kaffe och bullar. Bullarna var sponsorerade av Choklad Konditori och Bageri. Tusen Tack till dem för finfina bullar!

Avslutningsvis så var det en väldigt lyckad träff. Ett tillfälle för många att träffas och prata ”häst”, det underbara djuret vi alla har som gemensamt intresse.

Vi ses, Ha det gott till dess.

Hälsningar, Marie

Site by Strax