Läger 2019

Under lägren hade vi både ridning och körning. Viktigt att använda föreningens vagn och bra med olika upplevelser, erfarenheter samt alternativ till ridningen. Under denna vecka hade Messi och Wille samt kuskarna Krister och Eugen möjlighet att komma måndag- fredag, alltså varje dag. Men tyvärr blev Wille halt efter första lägerdagen. Därmed fick Stallets AVANT TRAKTOR agera som körhäst med vagnen efter sig. Det var ju inte samma sak som att ha riktiga hästar, men en annorlunda upplevelse som uppskattades av lägerdeltagarna. Viktigt med möjlighet att välja olika aktiviteter. Skötsel av häst i stallet samt ridning av häst i ridhuset. Under lägret olika aktiviteter som passade för alla :Allt från aktivitetesbana, spela olika spel ,utfodra hästarna samt rykta och pyssla runt hästarna.

Lägerdeltagarna var väldigt nöjda med lägren där mycket skratt och glädje över samvaro, priser och främst att få vara med hästar. Tack vare personal som engagerar sig ,så hade man tid till alla på lägret och man tog hänsyn till allas behov och önskemål.

Priserna i år sponsrades av: Feja, Holmbergs Ab,S-market och Granntanden. Tusen Tack. Så oerhört viktigt med fina priser.

 

Stort tack till alla lägerdeltagare, hästar,  personal, assistenter, föräldrar och boenden för härliga lägerdagar.

Site by Strax