01/04 2013 – Påskträff

På påskannandagen passade vi på med årets påskträff. Vi red bana i ridhuset med påskpyntade hästar – det var en lite annorlunda labyrint, ett litet hinder att ta sig över, stanna, slalom och så skulle man ta en gul liten plast”kon” från ett hinderstöd och rida med den till ett annat hinderstöd och sätta ”konen” på det. Lite kluriga uppgifter hade Maria hittat på åt ryttarna idag.

Sedan letades det chokladägg i stallet och kaninen Glader och hunden Ville ställde gärna upp på lite mys och gos. Och ponnyn Liam gick gladeligen med på att bli borstad.

Solen lyste och vi dukade upp för årets första ute-fika – riktigt trevligt var det. Vi premiäranvände våra muggar, som vi målade på 4H-träffen i slutet av förra året, och till på det hade vi den här gången lite underhållning i form av kaninhoppning. Det var allt lite svårare än vad det verkar att styra kaninen rätt på hindren. Glader hoppade över de två första hindren, men på det sista hindret stannade han och petade ner pinnarna innan han skuttade över!

Alla som fotograferat och vill dela med sig av bilderna får jättegärna maila bilderna till webb@happy.ax.

Site by Strax